dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró celebra els actes principals de la Festa Major de Les Santes

les_santes_mataro_2008_280x87.jpgLes tradicionals Havaneres d’aquest dijous van encetar els actes principals de la Festa Major de Mataró. Les celebracions de Les Santes de Mataró acabaran el proper dimarts 29 de juliol.

Les tradicionals Havaneres d’aquest dijous van encetar els actes principals de la Festa Major de Mataró. Les celebracions de Les Santes de Mataró acabaran el proper dimarts 29 de juliol.

Un programa atapeït

Aquest divendres i dissabte es farà l’inici institucional de la Festa. Paral·lelament, els primers actes els protagonitzaran les comparses mataronines, juntament amb les celebracions més emblemàtiques de Mataró.

Les Santes

El proper diumenge 27 de juliol és el dia commemoratiu de les santes patrones de la ciutat, Santa Juliana i Santa Semproniana; d’aquí que la Festa Major hagi pres el nom genèric de "Les Santes". Precisament, entre diumenge i dilluns es farà la successió dels actes més solemnes i rituals, sense deixar de banda una intensa programació festiva.

Cloenda de les festes

El proper dimarts, 29 de juliol, serà el dia de cloenda de les festes amb la celebració de les últimes cercaviles, amb tronada final inclosa, i on els veïns i veïnes de Mataró podran gaudir de l’últim ball de la seva emblemàtica Festa Major.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris