dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró consensuarà un Manifest pel Civisme

gent_unida_280x87_02.jpgEl Grup de Treball de Civisme – una Comissió del Consell de Ciutat -, ha proposat fer un debat ciutadà a l’entorn del civisme, i que el resultat es tradueixi en un Manifest pel Civisme.

El Grup de Treball de Civisme – una Comissió del Consell de Ciutat -, ha proposat fer un debat ciutadà a l’entorn del civisme, i que el resultat es tradueixi en un Manifest pel Civisme. El nou document recollirà uns valors i principis consensuats pel major nombre possible d’entitats i ciutadans, i per l’administració.

Objectius del Manifest

Els objectius del Manifest pel Civisme, que és una de les actuacions que recull el Pla de Civisme 2008-2011, són comptar amb un seguit de valors i principis que siguin necessaris per aconseguir una bona convivència i qualitat de vida a la ciutat.

Participació

Segons els seus impulsors, el nou document ha d’orientar les accions municipals, ha de comptar amb la participació i el compromís dels ciutadans i les associacions, ha de contenir les bases per poder viure junts en una ciutat agradable, reconeixerà la participació activa i la bona voluntat de tots i crearà una xarxa cívica amb totes les adhesions. La intenció és que el consistori mataroní mantingui una comunicació i un diàleg directe amb aquesta xarxa cívica.

Obrir adhesions

Un cop finalitzi el procés de redacció d’aquesta eina cívica, tothom que vulgui s’hi podrà adherir al Manifest pel Civisme.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris