dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró construirà dues escoles, 42 habitatges i un aparcament privat al barri de Cerdanyola

modificacio_cerdanyola_de_mataro_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró modificarà el Pla General d’Ordenació per poder construir al barri de Cerdanyola una escola bressol, una escola de primària, 42 habitatges i un aparcament privat amb un mínim de 500 places.

proposta_de_modificacio_600x350.jpgL’Ajuntament de Mataró modificarà el Pla General d’Ordenació per poder construir al barri de Cerdanyola una escola bressol, una escola de primària, 42 habitatges i un aparcament privat amb un mínim de 500 places.

Àmbit d’actuació

El canvi de planejament afecta una superfície d’uns 28.800 m2 en l’àmbit comprès entre el carrer de Joan Maragall, l’escola dels Salesians, la urbanització de Sant Salvador i la ronda de Ramon Turró.

Habitatges i escola bressol

Concretament, la proposta preveu construir 42 habitatges públics dotacionals de lloguer, distribuïts en dos blocs perpendiculars al carrer de Joan Maragall, i que comptaran amb 50 places d’aparcament. L’edifici situat a la cota més baixa acollirà a la planta baixa l’escola Bressol El Molí de Vent.

Nova escola

També es preveu la futura construcció d’un nou Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) de dues línies, que quedaria situat entre les instal·lacions actuals de l’escola Salesians i la ronda de Ramon Turró.

Aparcament

A més, la modificació també permetrà la construcció d’un aparcament soterrat, amb accés pel carrer Salesians, amb un mínim de 500 places.

Tramitació

El nou planejament es portarà a aprovació inicial al Ple de novembre i després haurà de superar els tràmits d’exposició pública, aprovació provisional i l’aprovació definitiva a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris