dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró impulsa la construcció de TecnoCampusMataró adjudicant noves obres

tecnocampus_280x87.jpgEl empresa municipal PUMSA ha adjudicat, amb un pressupost de 3,5 milions d’euros, la construcció dels tancaments i la coberta de l’Edifici del Coneixement de TecnoCampusMataró.

El empresa municipal PUMSA ha adjudicat, amb un pressupost de 3,5 milions d’euros, la construcció dels tancaments i la coberta de l’Edifici del Coneixement de TecnoCampusMataró.

Obres adjudicades

Les obres, adjudicades a l’empresa FCC Construcción, consistiran en la realització dels tancaments complets de l’Edifici del Coneixement – que inclou la construcció de les façanes i la col·locació de les portes i finestres dels exteriors de l’immoble – així com en la construcció de la coberta. L’actuació començarà abans de finalitzar l’estructura de l’immoble, actualment en construcció. La seva finalització es preveu a l’agost de 2009.

Parc tecnològic

Segons informen els responsables municipals, les últimes fases d’edificació de l’estructura i l’inici dels tancaments i la coberta coincidiran en el temps per assegurar la continuïtat dels treballs del parc tecnològic, i que aquest estigui totalment finalitzat dins la data prevista, durant el primer semestre de 2010.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj.Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris