divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró impulsa una iniciativa per garantir la seguretat de motoristes i ciclistes al Maresme

moto_280x87.jpgEl Ple de l’Ajuntament de Mataró va aprovar aquest dijous per unanimitat una moció presentada per tots els grups municipals, amb l’objectiu d’adaptar els elements de protecció de la xarxa viària del municipi per garantir la seguretat de motoristes i ciclistes.

El Ple de l’Ajuntament de Mataró va aprovar aquest dijous per unanimitat una moció presentada per tots els grups municipals, amb l’objectiu d’adaptar els elements de protecció de la xarxa viària del municipi per garantir la seguretat de motoristes i ciclistes.

Més seguretat

La moció indica que la sinistralitat dels usuaris de bicicletes i motos ha augmentat en els darrers anys a causa de les barreres metàl·liques que, segons es desprén de les estadístiques oficials, són un "gravíssim" perill de mort o lesions greus. En aquest sentit, es proposa adaptar els actuals elements de protecció amb altres que ofereixen més seguretat i sol·licita a les institucions titulars de les vies interurbanes, l’arranjament i adaptació d’aquestes barreres a les vies interurbanes del municipi. La moció també trasllada l’acord a la resta d’Ajuntaments del Maresme per tal que s’adhereixin a aquesta iniciativa.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris