dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró inicia un programa de civisme per als veïns de Rocafonda i el Palau-Escorxador

mataro_signatura_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró i Creu Roja de la ciutat han signat aquest dijous un conveni per tirar endavant un programa de civisme a les comunitats de veïns de Rocafonda i el Palau-Escorxador.

L’Ajuntament de Mataró i Creu Roja de la ciutat han signat aquest dijous un conveni per tirar endavant un programa de civisme a les comunitats de veïns de Rocafonda i el Palau-Escorxador.

Objectius

Segons el consistori mataroní, l’objectiu és fomentar la convivència a través del diàleg, el coneixement de les persones que conviuen en un mateix espai i el respecte a la diversitat cultural, així com garantir el compliment de l’ordenança de civisme vigent a la ciutat.

Programació

El programa està previst que comenci al novembre i que es perllongui fins al 2012. Des del novembre de 2008 fins a l’agost de 2009, es faran les visites porta a porta i es recolliran les dades que serviran per fer un informe semestral al març del 2009 i el primer informe anual del programa. En els següents anys es continuarà amb la tasca que inclourà noves visites porta a porta, el resultat de les quals es recollirà en els corresponents informes de seguiment.

Pressupost

El pressupost d’aquest projecte és de 30.000 euros per al 2008, 80.000 euros anuals per als exercicis de 2009, 2010 i 2011 i de 60.000 euros per al 2012.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris