dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró modifica el pla de millora urbanística per garantir l’arribada del Corte Inglés

poligons_mataro_280x87.jpgPUMSA va presentar aquest dimarts la modificació del planejament del projecte urbanístic de la ronda ronda Barceló i l’illa Fàbregas i de Caralt. La modificació preveu ara dues zones d’actuació per garantir, entre d’altres, la construcció del Corte Inglés.

PUMSA va presentar aquest dimarts la modificació del planejament del projecte urbanístic de la ronda ronda Barceló i l’illa Fàbregas i de Caralt. La modificació preveu ara dues zones d’actuació per garantir, entre d’altres, la construcció del Corte Inglés.

La primera zona

L’empresa municipal d’urbanisme de Mataró (PUMSA) ha delimitat un primer polígon que inclou l’illa de Can Fàbregas i el tram de la ronda Alfons XII, entre la N-II i el carrer Méndez Núñez. En aquesta zona s’aixecarà el Corte Inglés, la Torre Barceló, equipaments i la meitat dels pisos de protecció oficial.

Segona zona

El desenvolupament del segon polígon, entre el carrer Méndez Núñez i el Camí Ral, queda aturat sense data fins que la situació econòmica permeti reprendre el projecte.

Gestió esglaonada

Segons els responsables municipals, aquesta modificació urbanística permetrà fer una gestió esglaonada del desenvolupament de la zona, Millorant i facilitant la seva execució urbanística, adaptant el projecte a la situació actual del mercat immobiliari i de l’economia en general.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris