dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró obre un debat per millorar la participació ciutadana en el món local

gent_unida_280x87_04.jpgEl Parc Central de Mataró acull aquest dijous 27 de novembre pel matí la jornada "Anàlisi de la participació local a Catalunya i propostes de futur". Aquesta trobada, on hi participen una setantena de regidors i tècnics de Catalunya, porta a debat la situació de la desafecció política per consensuar mesures per combatre-la.

El Parc Central de Mataró acull aquest dijous 27 de novembre pel matí la jornada "Anàlisi de la participació local a Catalunya i propostes de futur". Aquesta trobada, on hi participen una setantena de regidors i tècnics de Catalunya, porta a debat la situació de la desafecció política per consensuar mesures per combatre-la.

Informe inicial

La Jornada, que s’emmarca en la Setmana de la Participació, tindrà com a punt de partida l’informe "Actituds polítiques i comportament electoral a Catalunya: material per a un debat social", un estudi sobre la desafecció política coordinat pel catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Josep Maria Vallès.

Debats

Després d’una primera part expositiva, les persones assistents debatran, a través de taules temàtiques, sobre la participació en els entorns metropolitans, sobre com millorar la participació local i com augmentar la transparència en les polítiques públiques.

Organització

La Jornada està organitzada conjuntament per la regidoria de Participació de l’Ajuntament i el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris