dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró promou la normalització del català a través de la Ràdio

radio_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró, amb el suport del Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Maresme i de Mataró Ràdio, ha engegat un projecte per millorar l’ús del català oral.

L’Ajuntament de Mataró, amb el suport del Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Maresme i de Mataró Ràdio, ha engegat un projecte per millorar l’ús del català oral.

"Engresca’t a parlar bé en català"

La informació de la campanya, que porta com a títol "Engresca’t a parlar bé en català", es va donar a conèixer a la Comissió Informativa d’Innovació i Presidència del passat 27 d’octubre.

Falques publicitàries

Els oients de Mataró Ràdio (89.3 fm) poden escoltar, des de dimarts passat i durant els propers tres mesos, falques publicitàries on s’exposen frases incorrectes que es fan servir dia a dia i a continuació es dóna l’opció bona.

Exemples pràctics

Amb alguns exemples pràctics es farà esment de la utilització correcta dels articles, com es diuen les hores en català, barbarismes que es fan servir per influència del castellà o d’altres llengües i la utilització dels verbs.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris