dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró rebaixa un 11,78 % el seu pressupost per al 2009

grafic_280x87_02.jpgSeguint l’actual línia de contenció de despeses de les administracions públiques, el Ple extraordinari celebrat aquest dijous a l’Ajuntament de Mataró va aprovar inicialment el pressupost general per al 2009, amb un import de 234,24 milions d’euros.

Seguint l’actual línia de contenció de despeses de les administracions públiques, el Ple extraordinari celebrat aquest dijous a l’Ajuntament de Mataró va aprovar inicialment el pressupost general per al 2009, amb un import de 234,24 milions d’euros.

Disminució

Aquesta quantitat és la suma dels pressupostos de despeses de l’Ajuntament, els organismes autònoms, les societats municipals i les entitats públiques empresarials, i significa una disminució de l’11,78% respecte el pressupost general aprovat per al 2008.

Prioritats

Malgrat la contenció en la despesa, el consistori assegura que els pressupostos per al 2009 prioritzaran l’atenció a les persones dependents, millora del transport públic, increment dels programes de promoció econòmica, increment de la dotació d’agents destinats a la seguretat ciutadana i l’augment de recursos per a l’educació.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris