dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró rep 3,5 milions d’euros del Pla Avanza per a innovar

nau_minguel_de_mataro_280x87.jpgLes entitats de Mataró Fundació TecnoCampus, Fundació El Maresme i
VisualSonora, rebran subvencions del Pla Avanza. Aquests ajuts es
concedeixen a projectes relacionats amb les noves tecnologies i la
innovació.

Les entitats de Mataró Fundació TecnoCampus, Fundació El Maresme i VisualSonora, rebran subvencions del Pla Avanza. Aquests ajuts es concedeixen a projectes relacionats amb les noves tecnologies i la innovació.

Tecnocampus

La Fundació Tecnocampus ha aconseguit ajuts per un total de 3 milions d’euros per a rehabilitar la nau Minguell i posar-hi en marxa un centre del coneixement relacionat amb la indústria audiovisual.

CITAP

El Centre per a la Innovació Tecnològica Aplicada a les Persones (CITAP), gestionat entre altres entitats per la Fundació El Maresme, ha rebut una subvenció de 259.200 euros. Aquest centre crearà una comunitat virtual per a persones amb dependències i discapacitats, mitjançant un portal web totalment accessible, amb l’objectiu de crear una gran xarxa que vagi més enllà de Catalunya.

VisualSonora

Per últim, el pla Avanza ha concedit una subvenció de 130.919 euros a VisualSonora per a la creació de Codetickets. L’ajut servirà per desenvolupar una solució informàtica global destinada a la producció, venda on-line i seguiment i control de bitllets electrònics.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris