dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró rep en 3 anys més de 600.000 euros en subvencions per a millores informàtiques

web_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró ha rebut una subvenció d’uns 85.000 euros de l’Administració Oberta de Catalunya amb l’objectiu d’afavorir els tràmits a través d’Internet. En els darrers tres anys, Mataró ha rebut 600.000 euros en subvencions relacionades amb temes informàtics.

L’Ajuntament de Mataró ha rebut una subvenció d’uns 85.000 euros de l’Administració Oberta de Catalunya amb l’objectiu d’afavorir els tràmits a través d’Internet. En els darrers tres anys, Mataró ha rebut 600.000 euros en subvencions relacionades amb temes informàtics.

Nova subvenció

La nova subvenció es destinarà al desenvolupament i posada en marxa d’un entorn de tramitació per Internet que faciliti la consulta i la tramitació d’expedients independentment del canal utilitzat, tant per via telemàtica com presencial o telefònica.

Objectius

L’objectiu principal del projecte permetrà la tramitació en línia de la ciutadania amb l’Ajuntament, i el seu accés electrònic als Serveis Públics, segons la normativa vigent. Això permetrà als usuaris la tramitació dels casos que requereixin la signatura electrònica o el pagament en línia, la simplificació i millora dels circuits de tramitació interns, la millora de la usabilitat i la fàcil lectura dels tràmits, la integració en la Carpeta Ciutadana – que ja està en funcionament a la pàgina web de l’Ajuntament – i, per últim, l’accés telemàtic a tota la informació pròpia de les persones que tinguin qualsevol tipus de relació amb el consistori.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris