divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró s’incorpora a l’Associació de l’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació

observatori_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró formarà part de l’Associació de l’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació. Aquesta entitat promourà l’actitud crítica i la reflexió envers els mitjans des de la perspectiva de les dones i per una no-discriminació.

L’Ajuntament de Mataró formarà part de l’Associació de l’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació. Aquesta entitat promourà l’actitud crítica i la reflexió envers els mitjans des de la perspectiva de les dones i per una no-discriminació.

Formalització

La creació de l’Associació de l’Observatori de les Dones en els mitjans de comunicació, així com els seus estatuts, es va formalitzar per unanimitat en el Ple de dijous 6 de novembre. La informació sobre la constitució oficial d’aquest organisme es va donar a conèixer prèviament a la Comissió Informativa de Serveis Personals del 24 d’octubre.

Objectius

L’Associació de l’Observatori de les Dones en els mitjans de comunicació és una entitat que ofereix a la ciutadania eines de visió crítica, anàlisi i sensibilització per fomentar una reflexió crítica davant de continguts sexistes i discriminatoris en els mitjans de comunicació.

Debat públic

Aquesta entitat, que comptarà amb la participació de 24 municipis catalans, promou la discussió pública sobre les pràctiques discriminatòries que es puguin produir en els mitjans de comunicació i defensa els consumidors i consumidores amb les seves queixes davant de les empreses i les persones responsables dels continguts comunicatius vexatoris i sexistes.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris