dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró tindrà prop d’un 60 % de zones blaves gratuïtes durant l’agost

zona_blava_280x87.jpgDurant tot el mes d’agost, no s’haurà de pagar en el 58,5 % de les zones blaves d’aparcament de Mataró. Segons el consistori, aquesta mesura respon a la menor afluència de vehicles que hi ha en aquestes dates en els carrers comercials afectats per la mida.

Durant tot el mes d’agost, no s’haurà de pagar en el 58,5 % de les zones blaves d’aparcament de Mataró. Segons el consistori, aquesta mesura respon a la menor afluència de vehicles que hi ha en aquestes dates en els carrers comercials afectats per la mida.

514 places gratuïtes

En concret, 514 de les 878 places d’estacionament limitat que existeixen a Mataró, seran gratuïtes.

Informació al ciutadà

D’altra banda, a fi que els usuaris puguin identificar clarament les zones d’estacionament limitades com a gratuïtes, el consistori ha exposat un full informatiu a totes les màquines expenedores de tiquets de l’aparcament. Els parquímetres romandran tancats durant tot el mes.

Acord

Aquesta gratuïtat ha estat possible gràcies a l’acord assolit entre la societat municipal de Gestió Integral de Trànsit de Mataró i una de les empreses concessionàries de les zones blaves del municipi.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris