diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró torna a obrir el mercat de la plaça de Cuba després de les obres

mercat_de_mataro_280x87.jpgEl mercat de la plaça de Cuba de Mataró va tornar a obrir les seves
portes divendres passat després de romandre 41 dies tancat per les
obres de reformes. A partir d’ara, la trentena de parades comercials de
l’interior conviuran amb les obres de la segona fase, separades per un
mur de seguretat.

El mercat de la plaça de Cuba de Mataró va tornar a obrir les seves portes divendres passat després de romandre 41 dies tancat per les obres de reformes. A partir d’ara, la trentena de parades comercials de l’interior conviuran amb les obres de la segona fase, separades per un mur de seguretat.

Primera fase

Les obres de la primera fase han consistit en el canvi de la coberta, la renovació del sistema de sanejament i fontaneria, el canvi del paviment de l’interior del mercat, l’enderroc de les parades afectades per la rehabilitació, la instal·lació provisional del subministrament dels serveis i la sectorització interior del mercat en dues parts – sector nord i sud – per adequar l’ús de l’equipament a les obres de la segona fase.

Mercat de marxants

També, el mercat de marxants, tant el de dissabtes – fruita i verdura – com el de dijous – roba i complements – ha tornat al seu emplaçament habitual però amb algunes modificacions. Les parades més properes al carrer de Cuba s’han traslladat, per motius de seguretat, al carrer de Salvador Palmerola, al passatge entre el carrer de Salvador Palmerola i el carrer Deu de Gener, a un tram del carrer de Sant Joaquim i a una de les voreres de la plaça de les Tereses.

Segona fase

Després d’aquesta primera actuació, s’ha iniciat la segona fase amb un calendari previst d’entre 16 i 18 mesos. En aquest espai es crearà un aparcament subterrani amb 36 places d’aparcament a la planta soterrània, s’habilitarà un espai per a la instal·lació d’un supermercat a la planta de venda; i es crearà una zona de magatzems, una sala polivalent amb ludoteca i una zona d’exposicions en un altell. El pressupost de les obres ascendeix a 5,6 milions d’euros.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris