dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Més de 2000 persones participen a la Marxa d’Arenys de Munt

caminants_280x87.jpgLa Marxa dels Termes d’Arenys de Munt va aplegar aquest diumenge 2.173 persones per participar a la Marxa Popular arenyenca. Enguany, aquesta prova celebrava el seu 20è aniversari.

La Marxa dels Termes d’Arenys de Munt va aplegar aquest diumenge 2.173 persones per participar a la Marxa Popular arenyenca. Enguany, aquesta prova celebrava el seu 20è aniversari.

Dos recorreguts

Com cada any, hi havia dos recorreguts. Un total de 966 persones van realitzar el recorregut llarg de 20 quilòmetres, i les 1207 persones restants van fer el circuit curt de 12 quilòmetres.

Augment de participants

L’organització de la Marxa, a càrrec dels Muntanyencs de la Vila, van destacar l’augment de participants respecte l’any passat, en 170 persones més.

20è aniversari

La Marxa dels Termes celebrava enguany el seu 20è aniversari on, a més, ha aconseguit la segona xifra més elevada de les vint edicions que s’han celebrat. La prova va establir el seu rècord de participació l’any 2004 amb un total de 2328 persones. Aquest any, amb motiu de la commemoració, l’organització va obsequiar a cada participant amb un pal plegable per anar a caminar per la muntanya, gravat amb el logotip de la marxa.

per Redacció | Ramon Texidó | sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris