divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Montgat obre el procés participació juvenil per elaborar el Pla Local de Joventut

montgat_280x87.jpgL’Ajuntament de Montgat, a través de la Regidoria de Joventut, ha obert un procés de participació juvenil per elaborar el nou Pla Local de Joventut del municipi. El consistori recollirà les opinions del col·lectiu jove a través d’una enquesta.

L’Ajuntament de Montgat, a través de la Regidoria de Joventut, ha obert un procés de participació juvenil per elaborar el nou Pla Local de Joventut del municipi. El consistori recollirà les opinions del col·lectiu jove a través d’una enquesta.

PLa Local

Segons la Regidoria l’objectiu és Planificar les polítiques de joventut que es duran a terme al municipi els propers anys. El nou Pla Local comptarà amb la participació del col·lectiu de joves mitjançant una enquesta que es farà arribar a tots els alumnes de l’IES Thalassa, a les entitats juvenils i a joves a títol individual durant aquest mes de novembre.

Dues sessions de debat

D’altra banda, els responsables municipals han programat realitzar dues sessions de debat sobre els eixos principals del Pla, entre d’altres, educació, lleure, emancipació, treball i habitatge. Els dos actes estan planificats per als dies 26 de novembre i 3 de desembre de 2008, i són oberts a tots i totes les joves del municipi que hi vulguin participar. Les persones interessades poden demanar més informació a través del correu electrònic pij.montgat@diba.cat

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris