dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Montserrat Caballé i Montserrat Martí actuen a Mataró contra l’Alzheimer

montserrat_caballe_280x87.jpgLes sopranos catalanes Montserrat Caballé i la seva filla, Montserrat Martí, oferiran aquest divendres 3 d’octubre, a partir de les 21 h., un concert solidari al Teatre Monumental de Mataró. Aquesta actuació, que s’emmarca dins els actes del dia Mundial de l’Alzheimer, recaptarà fons a favor de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme.

Les sopranos catalanes Montserrat Caballé i la seva filla, Montserrat Martí, oferiran aquest divendres 3 d’octubre, a partir de les 21 h., un concert solidari al Teatre Monumental de Mataró. Aquesta actuació, que s’emmarca dins els actes del dia Mundial de l’Alzheimer, recaptarà fons a favor de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme.

Concert solidari

Caballé, acompanyada de la seva filla, oferiran un repertori clàssic basat principalment en la interpretació de destacades àries de tots els temps. Les dues sopranos actuaran sense cobrar, a benefici de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme. El preu de les entrades oscil·len entre els 20 i 25 euros.

Ambaixadora de la UNESCO

Des de que Montserrat Caballé es va retirar dels escenaris, la cantant s’ha dedicat a fer gales i activitats benèfiques. Actualment, és Ambaixadora de Bona Voluntat per la UNESCO i ha creat una fundació per als nens necessitats, a Barcelona.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris