dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor ofegat un ciutadà belga a la platja de Malgrat

simulacre_580x180.jpgUn home de nacionalitat belga, Daniel V.D., de 31 anys, va morir ofegat aquest dissabte per la tarda a la platja de Malgrat de Mar. La víctima va anar a socórrer als seus dos fills que estaven a l’aigua amb problemes i, per causes desconegudes, es va ofegar durant l’intent.

Un home de nacionalitat belga, Daniel V.D., de 31 anys, va morir ofegat aquest dissabte per la tarda a la platja de Malgrat de Mar. La víctima va anar a socórrer als seus dos fills que estaven a l’aigua amb problemes i, per causes desconegudes, es va ofegar durant l’intent.

Serveis sanitaris

Els fets es van produir sobre dos quarts de cinc de la tarda. La víctima va ser atesa pels serveis sanitaris que no van poder fer res per salvar-li la vida. Tot seguit, es va activar la comitiva judicial per tal de procedir a l’aixecament del cadàver.

Els fills

Els Mossos d’Esquadra han informat que els fills de la víctima van quedar, sans i estalvis, sota la custòdia de la seva mare mentre que continuen les investigacions per esclarir l’accident.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto arxiu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris