dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort presenten el seu nou disc a Mataró

narcis_perich_grup_280x87.jpgLa Sala Clap de Mataró acollirà el proper 26 de setembre, a les 10 de la nit, l’actuació del grup "Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort!". La banda presentarà el seu nou disc homònim que es regalarà amb l’entrada al concert.

narcis_perich_01.jpgLa Sala Clap de Mataró acollirà el proper 26 de setembre, a les 10 de la nit, l’actuació del grup "Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort!". La banda presentarà el seu nou disc homònim que es regalarà amb l’entrada al concert.

Consolidació dels directes

Aquest és un moment àlgid en la carrera del grup ja que, després dels dos primers discos de Narcís Perich en solitari – "El sol surt per tothom" (2004) i "Bona Sort" (2006) -, la banda ha consolidat els seus directes.

"Els lladres"

L’estiu del 2007, el grup va presentar l’EP "Els lladres"; un treball que es va distribuir amb la revista "Enderrock". Aquest disc incloïa l’èxit "Santi Ezquerro", una cançó que va tenir força ressò als mitjans.

Nou disc

Precisament, aquest va ser l’avançament del seu nou disc, un treball que el grup va començar a enregistrar el setembre de 2006 i va concloure el juliol de 2008. El disc conté 21 cançons, amb un elaborat treball de producció, que des del febrer de 2008 la banda va anar penjant, cada setmana amb una nova cançó, al seu web http://www.narcisperich.com/. La resposta del públic va ser un èxit i, ara, el grup, que fins i tot va organitzar un concurs públic per trobar-ne la portada, s’ha decidit a publicar-ho en format físic. Paral·lelament, la banda ha enregistrat "Versos i Acords", un disc sobre poesia catalana que probablement publicarà l’any 2009.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: narcisperich.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris