dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Neix “Revista de Letras”

revista_de_letras_280x87_02.jpgNeix la revista digital RevistadeLetras.net , editada per Lladó Comunicació, amb l’objectiu d’informar de diferents aspectes del món del llibre. Dirigida pel crític Diego Giménez, ofereix entrevistes a escriptors de prestigi internacional, reportatges, articles especialitzats i ressenyes de les novetats editorials més interessants.

rdl.jpgNeix la revista digital RevistadeLetras.net , editada per Lladó Comunicació, amb l’objectiu d’informar de diferents aspectes del món del llibre. Dirigida pel crític Diego Giménez, ofereix entrevistes a escriptors de prestigi internacional, reportatges, articles especialitzats i ressenyes de les novetats editorials més interessants.

Tot sobre el món del llibre

"Revista de Letras" es presenta com "una revista literària que intenta analitzar el món del llibre i els seus detalls, atenent, d’aquesta manera, a una exigència que els creadors ens hem posat com a norma, a saber, difondre la literatura i tot el que l’ envolta de la millor manera possible.

Sent la Lletra cadascun dels signes amb que es representen els sons d’un idioma, la forma que se’ls dóna al escriure i la manera particular d’escriptura, “Revista de Letras” pretén incloure, a través d’Internet i en la mesura de les nostres capacitats , tots els signes que representen els sons d’una època i la seva literatura ".

Diego Giménez

Llicenciat en Filosofia, Diego Giménez lidera aquest projecte. Ha treballat com a crític literari per a diferents editorials i escriu regularment a Diari Maresme, Hmagazine i les revistes Secundèria i L’Hiperbòlic. A través de www.revistadeletras.net es podran llegir articles signats per especialistes del sector i, regularment, s’actualitzarà amb textos escollits pel Consell Editorial de la revista.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris