divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nous retards per una avaria elèctrica a la línia C1 de Rodalies Renfe

tren_renfe_280x87.jpgUna avaria en el sistema d’electrificació registrada aquest dijous a primera hora de la tarda entre les estacions de l’Hospitalet de Llobregat i Sants va causar retards en la majoria de les línies de Rodalies Renfe. Aquest divendres a primera hora del matí, la falta de tensió ha causat retards a la línia C1, entre Sant Adrià i Premià de Mar.

Una avaria en el sistema d’electrificació registrada aquest dijous a primera hora de la tarda entre les estacions de l’Hospitalet de Llobregat i Sants va causar retards en la majoria de les línies de Rodalies Renfe. Aquest divendres a primera horal del matí, la falta de tensió ha causat retards a la línia C1, entre Sant Adrià i Premià de Mar.

Retards

Segons fonts de la companyia ferroviària, el servei ja s’hauria normalitzat sobre les 9 h. del matí i la nova avaria, que hauria causat retards d’un quart d’hora, només ha afectat a la línia del Maresme. Per la seva banda, els usuaris segueixen denunciant la falta d’informació per part de Renfe.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris