diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“Obrim una finestra al món!”, la festa solidària de Premià de Dalt

festa_solidaria_280x87.jpgPremià de Dalt celebrarà el proper diumenge 14 de setembre, al pati de Sant Jaume del municipi, la primera Festa Solidària "Obrim una finestra al món!". L’objectiu de la festa, que començarà a les 12 del migdia, és recaptar fons pels damnificats pel terratrèmol de la Xina.

Premià de Dalt celebrarà el proper diumenge 14 de setembre, al pati de Sant Jaume del municipi, la primera Festa Solidària "Obrim una finestra al món!". L’objectiu de la festa, que començarà a les 12 del migdia, és recaptar fons pels damnificats pel terratrèmol de la Xina.

La Festa

A la 1a edició de la Festa Solidària se celebraran jocs per a petits i grans, hi haurà la "Botigueta de tot a 1 € o més", cançons i danses amb en Pau Tarruell, actuacions sorpresa, un dinar popular, manualitats del talleret i venda de pintures de l’Associació d’Artistes.

Acció solidària

Aquesta acció solidària és fruit de la col·laboració entre el Grup de Solidaritat amb el Tercer Món de Premià de Dalt i l’Ajuntament. També hi col·laboren la Parròquia de Sant Pere i nombroses Associacions i entitats locals. El cartell de la festa ha estat creat per l’artista local Anna Albert.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris