divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Oriol Ferran (ICV) renuncia a la seva acta de regidor d’Arenys de Mar per motius personals

oriol_ferran_icv_280x87.jpgEl regidor d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, Oriol Ferran i Riera (ICV), ha anunciat aquest dimecres pel matí la decisió de presentar la seva renúncia com a regidor "per motius estrictament personals".

El regidor d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, Oriol Ferran i Riera (ICV), ha anunciat aquest dimecres pel matí la decisió de presentar la seva renúncia com a regidor "per motius estrictament personals".

Distribució de càrrecs

Ferran oficialitzarà la seva renúncia en el ple d’aquest mateix dimecres al vespre. La número 3 a les llistes d’Iniciativa, Assum Balliu, el substituirà al capdavant de les seves carteres. Per la seva banda, Isabel Roig, actual número 2 d’Iniciativa i regidora de Cultura i Solidaritat i Cooperació Internacional, assumirà la 2a tinença d’alcaldia i la responsabilitat d’estar al capdavant de l’Àrea de Serveis a les Persones, que fins ara era competència d’Oriol Ferran.

Agraïment públic

L’equip de govern (PSC, ERC, ICV) ha volgut agrair públicament la tasca desenvolupada per Ferran, destacant que al capdavant de les seves regidories ha fet un treball molt directe amb la comunitat educativa i amb el jovent, "creant complicitats que un any després de la seva entrada ja han donat fruit".

per Redacció | Ramon Texidó ! Foto: gencat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris