dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Palafolls sorteja els 20 pisos de protecció oficial que no es van poder adjudicar

construccio_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Palafolls ha obert aquest dilluns el segon període de sol·licituds per a l’adjudicació dels 20 habitatges de protecció oficial en regim concertat de venda, que es van quedar sense adjudicataris dels 32 de la promoció total.

L’Ajuntament de Palafolls ha obert aquest dilluns el segon període de sol·licituds per a l’adjudicació dels 20 habitatges de protecció oficial en regim concertat de venda, que es van quedar sense adjudicataris dels 32 de la promoció total.

hipoteques denegades

Aquests 20 pisos, d’entre 59 a 88,75 metres quadrats, s’estan construint al camí del Roig del municipi, i ja van ser sortejats l’estiu passat però els beneficiaris van haver de renunciar perquè cap entitat financera els van concedir les hipoteques necessàries per adquirir-los.

Noves adjudicacions

Amb l’objectiu de facilitar les noves adjudicacions, el consistori palafollenc ha canviat les bases i, fins i tot, ha demanat la col·laboració de les entitats financeres del municipi per flexibilitzar la concessió d’hipoteques.

Presentació de sol·licituds

Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds fins el 15 de novembre i, entre altres condicions, han d’estar empadronades a Palafolls. D’altra banda, tres dels habitatges estaran destinats a persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris