divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Participació del turisme esportiu de Santa Susanna al workshop londinenc

futbol_280x87.jpgSanta Susanna va participar la setmana passada al workshop de turisme esportiu celebrat a Londres. Actualment, aquest municipi maresmenc és l’única destinació de la Costa de Barcelona-Maresme certificat amb la marca de Turisme Esportiu (DTE), a la que també aspira Calella.

Santa Susanna va participar la setmana passada al workshop de turisme esportiu celebrat a Londres. Actualment, aquest municipi maresmenc és l’única destinació de la Costa de Barcelona-Maresme certificat amb la marca de Turisme Esportiu (DTE), a la que també aspira Calella.

Oferta esportiva

Durant el workshop, la gerent de la Fundació i la coordinadora esportiva de Santa Susanna van contactar amb una quinzena de turoperadors turístics, als quals els van explicar l’oferta esportiva i d’allotjament del municipi, així com també "la gran capacitat organitzativa que té la destinació".

La marca

Actualment, Santa Susanna està certificada amb la marca de Turisme Esportiu, des de gener de 2008, amb les modalitats de ciclisme de muntanya i carretera, vela lleugera, futbol i esports col·lectius. El distintiu que atorga la Generalitat reconeix els municipis que estan preparats per rebre equips, federacions i esportistes en general que vulguin entrenar-se o competir.

Calella, l’aspirant

Per la seva banda, Calella ha iniciat recentment les gestions per aconseguir la marca de Destinació de Turisme Esportiu dins de les modalitats d’atletisme, natació i futbol.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris