dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pep Sala actuarà en el Festival Solidari de Tordera a favor del poble Sahrauí

desert_280x87.jpgL’Associació de Voluntariat de Tordera ha organitzat per aquest diumenge 12 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda, el V Festival Solidari al Teatre Clavé. Enguany, la celebració serà a favor del poble Sahrauí a través de l’Associació Solidària de Malgrat amb el Sahara. Entre els artistes convidats hi participarà el músic i cantant Pep Sala.

L’Associació de Voluntariat de Tordera ha organitzat per aquest diumenge 12 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda, el V Festival Solidari al Teatre Clavé. Enguany, la celebració serà a favor del poble Sahrauí a través de l’Associació Solidària de Malgrat amb el Sahara. Entre els artistes convidats hi participarà el músic i cantant Pep Sala.

Actuacions variades

El programa del festival comptarà amb actuacions variades de teatre, música i dansa com ara l’exhibició de ball country a càrrec de l’Esplai de Gent Gran de Tordera, l’actuació de l’Esbart dansaire Mar Blava, les representacions del Fòrum pel Teatre i la Cultura i de l’ACR Pere Cot, l’actuació d’Aurelio el Mago i la del pallasso Miquelet entre moltes d’altres. També, el cantant Pep Sala (Ex-Sau) ha confirmat la seva participació.

Recaptació

El preu de l’entrada serà de 6 € i la recaptació es cedirà a l’Associació Solidària de Malgrat amb el Sahara per tal de finançar els projectes al favor del Poble Sahrauí i dels quals es parlarà durant el transcurs de l’acte. A més, com en edicions anteriors, l’organització també ha reservat dues files 0 per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar econòmicament amb la causa d’enguany.

5è any consecutiu

Aquest és el cinquè any consecutiu que l’Associació de Voluntariat de Tordera organitza el festival a favor de causes benèfiques. En altres ocasions les donacions del festival s’han destinat als projectes de les ONG locals (Tordera amb Luya i Agermanament Tordera – Santa Rosa), a benefici de l’entitat El Rusc, o a favor dels damnificats de catàstrofes naturals. El Festival Solidari compta amb la col·laboració de diverses entitats locals, el Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris