dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda cedeix un document del 1933 al Reina Sofía

plnol_duran_reynalsp_copia.jpgPineda de Mar cedeix un document municipal al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Es tracta d’un plànol de l’arquitecte Raimon Duran i Reynals que data del 1933 sobre una escola que finalment no es va arribar a construir.

plnol_duran_reynals_02.jpgPineda de Mar cedeix un document municipal al Museo Nacional Centro de
Arte Reina Sofía. Es tracta d’un plànol de l’arquitecte Raimon Duran i
Reynals que data del 1933 sobre una escola que finalment no es va
arribar a construir.

Revista GATEPAC

El document s’exposarà a la mostra “AC. Actividad Contemporánea. La revista del GATEPAC (1931-1937)".  questa exposició tindrà lloc entre el 21 d’octubre i el 29 de desembre d’enguany a les instal—lacions del museu de Madrid i està comissariada pel grup d’arquitectes i professors de l’Escola d’Arquitectura de la Universitat de Barcelona: Enrique Granell, Antonio Pizza de Nanno, Josep Maria Rovira i José Ángel Sanz.

L’edifici

L’edifici que l’Ajuntament de Pineda va encarregar l’any 1933 per fer front a la problemàtica escolar era de dues plantes amb un total de deu aules: vuit destinades a classes mixtes d’educació elemental i un parvulari de dues classes. El centre també constava d’una sala d’actes, gimnàs situat a la terrassa, una piscina i biblioteca. La construcció d’aquesta escola estava prevista a la banda oest de la plaça de les Mèlies, entre els carrers Balmes i plaça Espanya.


per Redacció | Aj. Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris