divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda celebra la segona trobada del Fòrum Mediambiental

forum_mediambient_pineda_280x87.jpgL’Auditori de Can Comas de Pineda acull aquest divendres 7 de novembre, a partir de les 8 del vespre, la segona trobada del Fòrum Mediambiental. L’objectiu del Fòrum és aconseguir la màxima participació ciutadana sobre temes locals que afecten el medi ambient.

L’Auditori de Can Comas de Pineda acull aquest divendres 7 de novembre, a partir de les 8 del vespre, la segona trobada del Fòrum Mediambiental. L’objectiu del Fòrum és aconseguir la màxima participació ciutadana sobre temes locals que afecten el medi ambient.

Obert a tothom

L’acte és obert a tots els ciutadans i ciutadanes que hi estiguin interessades, els membres integrants dels diferents partits polítics amb o sense representació municipal i membres d’entitats que hi vulguin assistir en representació del seu col·lectiu.

Informació d’interès

Segons informen els responsables municipals, també hi podran participar de manera esporàdica aquelles persones que, a proposta de la regidoria, aportin informació d’interès a algun dels punts tractats, ja sigui per tractar-se de personal tècnic de l’Administració o bé persones que per la seva formació i reputació professional són àmpliament reconegudes.

Correu electrònic

Tots les persones interessades també poden fer les seves propostes a la regidoria a través del correu electrònic a l’adreça mediambient@pinedademar.org

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris