dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda celebrarà el proper dissabte la Festa del Medi Ambient

medi_ambient_280x87_01.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha organitzat dissabte 27 de setembre la Festa del Medi Ambient. La celebració, que es farà a la plaça Sara Llorens, es perllongarà des de les 10 h. del matí fins a dos quarts de vuit del vespre.

L’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha organitzat dissabte 27 de setembre la Festa del Medi Ambient. La celebració, que es farà a la plaça Sara Llorens, es perllongarà des de les 10 h. del matí fins a dos quarts de vuit del vespre.

Activitats

L’organització habilitarà inflables per als més petits, hi haurà tallers, animació musical i una actuació de titelles a les dotze del migdia. Una hora més tard, a les 13 h., es farà el lliurament de premis del concurs de fotografia i a continuació se servirà un dinar popular gratuït elaborat pel XIP.

Excursió programada

També, per als més esportistes i amants de la natura s’ha programat una excursió a l’ermita de Sant Jaume. La sortida és donarà a les 10 h. del matí des de la biblioteca Serra i Moret. A més, durant la caminada membres de l’organització faran comentaris explicatius de plantes medicinals i de la flora del municipi.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris