dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda construirà 32 pisos de protecció oficial

pisos_proteccio_oficial_a_pineda_2008_01.jpgEl Ple de l’Ajuntament de Pineda de Mar del passat 22 d’abril va aprovar un Conveni Marc entre el consistori i la Diputació de Barcelona per a preparar l’estudi i la construcció de 32 pisos d’habitatge social, en règim de lloguer. Els pisos es destinaran als joves, a la gent gran amb necessitat d’habitatge i a les famílies monoparentals.

Concurs

La Diputació convocarà properament un concurs d’empreses per a la construcció i l’explotació dels pisos. Segons les primeres previsions, les obres es podrien iniciar a partir del proper mes d’octubre.

Sol·licituds

Els interessats podran optar a un dels pisos de la promoció presentant la seva sol·licitud un cop comencin les obres, prèviament aprovades les corresponents
bases d’adjudicació.

Promoció

Els pisos es faran en tres parcel·les situades a prop del carrer Sant Jordi de Pineda. La promoció del carrer Colom serà de 22 pisos repartits en dos blocs de planta baixa i dos pisos que tindran habitatges de 30 i 66 m² i 22 aparcaments.
Per la seva banda, en el carrer Progrés s’hi preveu edificar un bloc de planta baixa i tres pisos amb 10 habitatges d’uns 60 m² i 12 aparcaments.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris