dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda, contra totes les violències vers les dones

contra_violencia_vers_la_dona_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar, com altres consistoris del Maresme, ha organitzat una sèrie d’activitats que es portaran a terme durant aquest mes de novembre per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Vers les Dones del proper dia 25.

L’Ajuntament de Pineda de Mar, com altres consistoris del Maresme, ha organitzat una sèrie d’activitats que es portaran a terme durant aquest mes de novembre per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Vers les Dones del proper dia 25.

Diversitat d’actes

Entre les diverses activitats programades per les regidories de Benestar Social i Ciutadania i Barris hi ha tallers i exposicions destinades a tota la població.

Acte central

L’acte central serà el dimarts 25 de novembre, a les 12 h. del migdia, amb la lectura del manifest per part de l’alcalde de Pineda , Xavier Amor, a la plaça Catalunya del municipi.

Defensa personal

Les activitats finalitzaran el dissabte 29 de novembre amb un taller de defensa personal per a dones al pavelló de Can Xaubet de Pineda, a càrrec d’Inma Márquez.

Problema estructural

La violència masclista està considerada un problema estructural de la nostra societat, fruit de la tradicional dominació dels homes sobre les dones, encara no superada. Aquest greuge impedeix el desenvolupament complet d’una societat democràtica, ja que suposa la vulneració dels drets humans.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris