dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda convoca el primer Fòrum Mediambiental

medi_ambient.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de La regidoria de Medi Ambient, ha convocat per al proper divendres 25 de juliol, a les 20 h., el primer Fòrum Mediambiental de Participació Ciutadana. L’acte, que obrirà el debat sobre temes locals que afecten el medi ambient, se celebrarà a l’auditori de Can Comas, i és obert a tota la ciutadania del municipi.

L’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de La regidoria de Medi Ambient, ha convocat per al proper divendres 25 de juliol, a les 20 h., el primer Fòrum Mediambiental de Participació Ciutadana. L’acte, que obrirà el debat sobre temes locals que afecten el medi ambient, se celebrarà a l’auditori de Can Comas, i és obert a tota la ciutadania del municipi.

Futures zones verdes i festa del Medi Ambient

En aquesta primera convocatòria està previst que s’hi tractin les futures zones verdes del Pla Parcial 1 (PP1) i la festa del Medi Ambient que es vol organitzar en un futur al municipi.

Obert a tothom

A la trobada hi poden assistir tots els ciutadans i ciutadanes que hi estiguin interessats. També poden venir els membres integrants dels diferents partits polítics – amb o sense representació municipal – i membres d’entitats que vulguin assistir en representació de la seva entitat.

Programa

Concretament, el programa d’aquesta primera convocatòria del Fòrum té quatre punts: la presentació del Fòrum, les propostes relatives a l’organització de la Festa del Medi Ambient a Pineda, les futures zones verdes del PP1 i, finalment, s’obrirà un torn de precs i preguntes entre el públic assistent.

Convidats esporàdics

D’altra banda, la regidoria convidarà a les diverses edicions del Fòrum, i de manera esporàdica, aquelles persones que puguin aportar informació d’interès en algun dels punts tractats, ja sigui per tractar-se de personal tècnic de l’Administració o bé persones amb una formació i reputació professional reconeguda.

Nou espai de debat

Segons el consistori, el Fòrum Mediambiental de Participació Ciutadana vol substituir el buit deixat pel Consell Municipal de Medi Ambient que en el ple municipal del passat mes de juny es va aprovar dissoldre per crear aquest espai de debat.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris