divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda convoca un concurs fotogràfic relacionat amb el Medi Ambient

medi_ambient_280x87.jpgLa regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha convocat un concurs de fotografia relacionat amb l’entorn natural. El termini de presentació dels treballs finalitza el proper 22 de setembre.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha convocat un concurs de fotografia relacionat amb l’entorn natural. El termini de presentació dels treballs finalitza el proper 22 de setembre.

Festa del Medi Ambient

Coincidint amb la primera edició de la Festa del Medi Ambient, que se celebrarà el dissabte 27 de setembre, l’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha convocat un concurs de fotografia. La convocatòria està oberta a tothom, sense cap límit d’edat, i cada participant podrà presentar sota un pseudònim un màxim de tres obres.

Entorn natural

Les fotografies hauran de tenir relació amb l’entorn natural; amb la flora, la fauna, la natura o els residus, i el format i la tècnica de la imatge són lliures. Al dors de cada fotografia hi figurarà el pseudònim i el títol. A més, amb cada fotografia s’adjuntarà un sobre on hi constaran, a la part exterior del sobre, el pseudònim i, a l’interior, el nom i cognoms, adreça i telèfon de contacte. El termini de presentació finalitza el proper 22 de setembre i les fotografies es poden presentar directament a la regidoria de Medi Ambient o per correu ordinari al consistori pinedenc, Plaça Catalunya número 1 de Pineda de Mar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris