divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda enceta una campanya contra la recollida incontrolada de ferralla

xatarra_580x180.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar acaba d’activar una campanya contra la
recollida incontrolada de ferralla al municipi. Segons el consistori,
la prohibició es fa ressò de les queixes dels veïns davant la
proliferació de persones que es dediquen a aquesta activitat.

L’Ajuntament de Pineda de Mar acaba d’activar una campanya contra la recollida incontrolada de ferralla al municipi. Segons el consistori, la prohibició es fa ressò de les queixes dels veïns davant la proliferació de persones que es dediquen a aquesta activitat.

Ban

En aquest sentit, l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, va dictar aquest dimarts un ban on es prohibeix expressament la manipulació, transport i emmagatzematge no autoritzat de ferralla, amb "la finalitat és garantir una millor convivència, seguretat i salubritat en l’ús de la via pública".

Prohibicions

A partir de la publicació del ban, resta totalment prohibida la manipulació sense autorització dels contenidors públics de residus amb la finalitat d’extreure’n objectes. També, el consistori pinedenc prohibeix el transport i emmagatzematge no autoritzat a la via pública d’acumulacions de residus, com ara, deixalles, ferralla i objectes de rebuig en general.

Policia Local

Per la seva banda, els agents de la Policia Local de Pineda s’encarregaran del seu compliment, i aixecaran acta per identificar, notificar, denunciar i decomissar els objectes a les persones que observin manipulant, traslladant o emmagatzemant residus sense autorització.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris