dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda estrena l’obra “Mai no serem estrelles del Rock”

mai_no_serem_estrelles_de_rock_280x87.jpgLa companyia del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar estrenarà el proper diumenge 16 de novembre, a les 6 de la tarda, l’obra "Mai no serem estrelles del Rock", basada en textos de l’escriptor Jordi Sierra i Fabra. La Direcció és a càrrec de Joan Gallart i la música original d’Andrea Alcolea.

mai_no_serem_estrelles_de_rock_800x600.jpgLa companyia del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar estrenarà el proper diumenge 16 de novembre, a les 6 de la tarda, l’obra "Mai no serem estrelles del Rock", basada en textos de l’escriptor Jordi Sierra i Fabra. La Direcció és a càrrec de Joan Gallart i la música original d’Andrea Alcolea.

L’obra

Es tracta d’una obra compromesa sobre la violència a les aules; sobre la intolerància, l’odi, la venjança; sobre la ràbia que provoquen certs canvis en l’adolescència; sobre la incomprensió de la societat davant de determinats fets. Un drama realista amb apunts musicals que posa damunt la taula uns temes que estan en boca de pares, professors i alumnes. Una obra, en definitiva, que suposa, per a la companyia del Centre, una altra volta de rosca en els muntatges sobre el món dels joves.

L’autor

Jordi Sierra i Fabra és conegut, sobretot, per les seves obres juvenils – és un dels autors més llegits als instituts -, encara que també és un notable estudiós de la música rock. Té una obra molt extensa i ha obtingut diversos premis. Fa poc, va crear una fundació amb el seu nom, destinada a promoure la creació literària entre els joves.

Sinopsi

El dia comença amb una notícia terrible: ha aparegut el cadàver d’un noi de quinze anys daltabaix d’un penya-segat. La sergent Maria Galindo inicia la investigació sense descartar cap hipòtesi, mentre la Cecília i la Patrícia, companyes del noi, es pregunten el perquè de tot plegat. D’altra banda, el professor Murillo ha perdut els estreps i ha pegat a un alumne. Esclata la revolta! En Zequi i la Tivi s’atrinxeren a l’aula i demanen l’expulsió del professor. Maeli Sierra, periodista de Ràdio 9, és qui s’encarrega de cobrir aquesta informació, malgrat que es troba immersa en plena crisi personal.

Representacions

La resta de representacions es faran al mateix Centre pinedenc els dies 22 (22.00 h.), 23 (18.00 h.), 29 (22.00 h.) i la darrera funció serà el proper 30 de novembre, a les 6 de la tarda.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris