dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda estrenarà el nou CEIP amb l’inici del curs escolar

nou_ceip_pineda_280x87.jpgPineda de Mar ha iniciat el trasllat del material escolar a les noves
instal·lacions del nou CEIP Aloc. El municipi podrà inaugurar aquest
centre el proper 15 de setembre, coincidint amb l’inici del curs
escolar.

Pineda de Mar ha iniciat el trasllat del material escolar a les noves instal·lacions del nou CEIP Aloc. El municipi podrà inaugurar aquest centre el proper 15 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar.

Darrers retocs

Un cop enllestida la construcció de l’edifici, els operaris estan fent els darrers treballs finals, com ara els repassos de pintura i l’ajustament de les instal·lacions. Segons fonts municipals, les aules estan acabades al 99% i per aquest motiu la direcció del CEIP ha començat a fer el trasllat del material, deixant buides les anteriors instal·lacions provisionals de la plaça d’Orient. L’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha signat la corresponent acta d’ocupació.

Obres del nou centre

El CEIP de Pineda va entrar en funcionament de forma provisional el curs escolar 2002-2003 a les dependències municipals de la plaça d’Orient. Les obres del nou centre escolar es van iniciar el mes de novembre del 2007, amb un termini d’execució de 9 mesos. La nova escola serà de doble línia i s’ha construït sobre uns terrenys d’uns 5.200 m².

CEIP Aloc

D’altra banda, per una petició del consell escolar del mateix centre educatiu, la junta de govern local de l’Ajuntament de Pineda va aprovar el canvi de nom del CEIP Pineda. A partir d’ara, el nou centre s’anomenarà CEIP Aloc.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris