divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda guanya 100 places d’aparcament al barri de Poblenou habilitant estacionaments en bateria

aparcament_poble_nou_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Seguretat Pública i Mobilitat, ha canviat els aparcaments del passeig Europa per guanyar places al barri de Poblenou.

L’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Seguretat Pública i Mobilitat, ha canviat els aparcaments del passeig Europa per guanyar places al barri de Poblenou.

100 noves places

Concretament, l’aparcament del passeig Europa de Poblenou, en el tram comprès entre l’avinguda Hispanitat fins a la plaça del Sol, s’ha ubicat a la part central amb estacionament en bateria. Segons els responsables municipals, amb aquesta actuació es guanyen unes 100 places d’aparcament, una major seguretat perquè permet sortir els vehicles de cara i, també, es dóna una millor visibilitat als comerços.

senyalització

D’altra banda, el canvi del sistema d’aparcament al passeig Europa de Poblenou ha requerit la renovació de la pintura viària per la senyalització d’aquestes places d’aparcament però, en aquest cas, no ha estat necessari eliminar l’illa central de vorera. Ara, el consistori pinendenc està estudiant revisar el sistema d’aparcaments a l’avinguda Hispanitat.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris