dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda inicia l’enderroc de l’edifici del Club Nàutic

club_nautic_pineda_280x87.jpgLes màquines han començat aquest dilluns els treballs d’enderrocament de l’edifici del Club Nàutic de Pineda de Mar. L’immoble, situat entre l’estació del tren i la platja dels Pins, incomplia l’actual normativa de Costes del Ministeri de Medi Ambient.

Les màquines han començat aquest dilluns els treballs d’enderrocament de l’edifici del Club Nàutic de Pineda de Mar. L’immoble, situat entre l’estació del tren i la platja dels Pins, incomplia l’actual normativa de Costes del Ministeri de Medi Ambient.

Visites de les actuacions

Les primeres actuacions van ser visitades aquest mateix dilluns pel director general de Costes del Ministeri de Medi Ambient, Manuel Novoa, acompanyat per l’alcalde de Pineda, Xavier Amor (PSC), el regidor d’Urbanisme, Pere Clarabuch (PSC), la regidora de Medi Ambient, Mònica Palacín (ERC), i el president del Club Nàutic, Miquel Sambola.

Trasllat de les embarcacions

Les embarcacions que acollia l’edifici del Club Nàutic, que es va inaugurar l’any 1972, es traslladaran al costat de l’Estació Nàutica, a la platja dels Pins.

Façana marítima

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Pineda podrà accelerar el desenvolupament de la resta de façana marítima amb l’objectiu de recuperar aquesta zona de la platja per al municipi i aconseguir la regeneració d’aquest espai natural. En aquest sentit, l’Ajuntament enviarà al Ministeri aquest mateix mes d’octubre el projecte d’urbanització d’aquest quart tram del passeig marítim per agilitzar-ne els tràmits.

Enderrocament progressiu

L’enderroc de l’edifici serà progressiu i és previst que les actuacions acabin a principis del proper mes de novembre.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris