divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda obrirà els patis de les escoles els caps de setmana

pati_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar posarà en marxa a partir del proper dissabte una iniciativa que consisteix en obrir les portes d’algunes escoles del municipi els caps de setmana per ampliar els espais de lleure de la ciutat.

L’Ajuntament de Pineda de Mar posarà en marxa a partir del proper dissabte una iniciativa que consisteix en obrir les portes d’algunes escoles del municipi els caps de setmana per ampliar els espais de lleure de la ciutat.

Dinamitzador

Segons informa la regidoria d’Educació, a cada recinte hi haurà la presència d’un dinamitzador, tot i que destaca que els pares i mares seran els responsables de tenir cura dels seus fills.

Sis escoles

Així, un total de sis escoles de Pineda participaran en aquest projecte, dues de Poblenou – Montpalau i Antoni Doltra – i quatre més de Pineda centre – Sant Jordi, Mediterrània, Aloc i Jaume I -. El projecte té una durada inicial de sis mesos i es preveu que acabi el 21 de juny de 2009. Aquest proper cap de setmana, s’obriran al públic els patis del CEIP Montpalau i el del Sant Jordi, dissabte, de 15.00 a 19.00 h., i diumenge, de 10.00 a 14.00 h.

Patis d’escola

El projecte amb el nom "Al pati de l’escola, també hi pots venir a jugar" compta, a més, amb la col·laboració de la regidoria de Desenvolupament Econòmic de Pineda que s’ha encarregat de la contractació dels dos dinamitzadors, subvencionats íntegrament per la Generalitat de Catalunya.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris