divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda posa en marxa el centre Innova

centre_innova_de_pineda_280x87.jpgEl centre Innova de Pineda de Mar ja està equipat, i des de dimarts passat la regidoria de Desenvolupament Econòmic ha començat a donar servei. Properament, l’equipament anirà completant la resta d’espais de l’Innova.

El centre Innova de Pineda de Mar ja està equipat, i des de dimarts passat la regidoria de Desenvolupament Econòmic ha començat a donar servei. Properament, l’equipament anirà completant la resta d’espais de l’Innova.

Una vintena de sol·licituds

Segons informa l’alcalde de Pineda, Xavier Amor (PSC), abans de començar a fer-ne promoció, l’Ajuntament ja ha rebut més d’una vintena de sol·licituds per al viver d’empreses. Amor espera que el centre empresarial esdevingui un espai de trobada que ajudi a enfortir l’economia local.

Serveis previstos

A part del viver d’empreses, el centre empresarial de Pineda de Mar també allotjarà els serveis d’ocupació i formació de l’Alt Maresme, un centre de formació i ocupació i l’oficina de treball que la Generalitat té a la comarca, i que actualment està ubicada a la masia de Can Jalpí del municipi. D’altra banda, el govern municipal de Pineda també està negociant amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) perquè s’instal·li al centre per donar suport al col·lectiu de joves empresaris.

Economia local

El centre Innova es va començar a construir l’any 2006 i, segons els responsables municipals, té com a objectiu principal promocionar l’economia local per convertir Pineda en la capital econòmica de l’Alt Maresme.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris