dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda s’adhereix a la Xarxa Local de Consum

adhesio_de_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar i la Diputació de Barcelona van signar aquest dimecres un conveni per tal de fer efectiva l’adhesió del consistori pinedenc a la Xarxa Local de Consum. A partir d’ara, s’iniciaran els tràmits corresponents per posar en marxa una Oficina Municipal d’Informació al Consumidor a Pineda.

L’Ajuntament de Pineda de Mar i la Diputació de Barcelona van signar aquest dimecres un conveni per tal de fer efectiva l’adhesió del consistori pinedenc a la Xarxa Local de Consum. A partir d’ara, s’iniciaran els tràmits corresponents per posar en marxa una Oficina Municipal d’Informació al Consumidor a Pineda.

Signatura del conveni

El conveni el van signar aquest dimecres al migdia l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i la diputada de Salut Pública i Consum, Dolores Gómez.

Servei gratuït s’assessorament

Pineda de Mar posarà en marxa, durant el primer trimestre del 2009, aquest servei gratuït d’informació, ajuda i orientació destinat a les persones consumidores i usuàries, amb la finalitat que puguin exercir els seus drets bàsics. Les consultes es podran realitzar al mateix Ajuntament, que serà l’encarregat d’atendre les demandes ciudadanes.

Qualitat de servei

Segons els responsables municipals, amb la posada en marxa d’aquesta nova oficina la ciutadania de Pineda guanyarà en qualitat de servei, ja que des d’aquí se’ls atendrà i mirarà d’arranjar el problema. En paraules de la diputada Dolores Gómez "les queixes més habituals fan referència a la telefonia mòbil".

Oficina Mòbil

Fins al moment, l’Oficina Mòbil d’Informació al consumidor a Pineda de Mar ha rebut més de 40 consultes. Fins que no es posi en marxa el servei, l’oficina seguirà desplaçant-se al municipi maresmenc l’últim dimecres de cada mes.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris