divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda s’adhereix al Consorci Teledigital Maresme Nord

tv_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar formarà part del Consorci Teledigital Maresme Nord. Aquesta adhesió va ser aprovada en el ple ordinari que el consistori pinedenc va celebrar el passat dijous al vespre.

L’Ajuntament de Pineda de Mar formarà part del Consorci Teledigital Maresme Nord. Aquesta adhesió va ser aprovada en el ple ordinari que el consistori pinedenc va celebrar el passat dijous al vespre.

Votacions

La proposta presentada per l’equip de govern (PSC i ERC) va rebre el recolzament de CiU, 100xCent per Pineda i el regidor no adscrit. Per la seva banda, el PP es va mostrar contrari a l’adhesió. Durant el 2009 Pineda aportarà prop de 48.000 euros al Consorci.

El Consorci

El Consorci Teledigital Maresme Nord és l’entitat encarregada de gestionar el segon canal públic de televisió a la comarca. Actualment hi ha quatre municipis adherits al consorci: Calella, Arenys de Munt, Canet i Tordera, i es preveu que abans que s’acabi l’any també s’hi incorporaran Malgrat de Mar i Palafolls.

Acord comarcal

El passat mes de juny el Consorci Teledigital Maresme Nord i el Consorci Digital Mataró-Maresme van signar un acord que manté els dos canals públics amb una gestió conjunta i amb els dos centres principals de producció a Calella i a Mataró, respectivament. Aquest acord ha significat una important disminució de costos que ha reduït en més de 100.000 euros el cost d’adhesió que inicialment hauria d’haver assumit Pineda tenint en compte el seu nombre d’habitants.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris