dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda vol traslladar el seu arxiu municipal

arxius_280x87.jpgEl darrer Ple celebrat a l’Ajuntament de Pineda de Mar el passat 31 de juliol va aprovar el projecte de trasllat de l’arxiu municipal a les galeries comercials del carrer Ciutadans. L’Ajuntament haurà d’arribar a un acord amb les dues botigues que queden obertes.

El darrer Ple celebrat a l’Ajuntament de Pineda de Mar el passat 31 de juliol va aprovar el projecte de trasllat de l’arxiu municipal a les galeries comercials del carrer Ciutadans. L’Ajuntament haurà d’arribar a un acord amb les dues botigues que queden obertes.

Només dues botigues

El consistori pinedenc ja ha iniciat les gestions amb els dos darrers paradistes de les galeries situades a la planta baixa de la casa consistorial; amb l’objectiu d’arribar a un acord i, així, cancel·lar el seu actual contracte de lloguer.

“Una necessitat”

Segons els responsables municipals, el trasllat de l’arxiu municipal a la planta baixa de l’Ajuntament “és una necessitat”. Actualment, l’arxiu es troba repartit entre la segona i tercera planta i l’acumulació de paper, amb un pes considerable, “pot arribar a ser un risc i comportar cert perill”, asseguren. Per al consistori, el canvi d’ubicació respon a la necessitat d’ordenar millor el material i, alhora, preveu obrir un nou espai públic, amb entrada pel carrer Ciutadans, que s’habilitaria per atendre les peticions de la ciutadania.

Nou arxiu

El nou arxiu tindrà dos grans espais per emmagatzemar els arxius, un despatx per l’arxiver, una zona de treball i una altra d’atenció al públic, amb una superfície total d’uns 250 m².

Pendents de l’acord

Un cop s’hagin signat els possibles acords amb els llogaters, el consistori procedirà a l’adjudicació de les obres que podrien començar aquest mateix any.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris