divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Dalt congela les taxes 2009

estalvi_280x87.jpgEl ple de l’Ajuntament de Premià de Dalt celebrat dilluns 13 d’octubre va aprovar la modificació de les ordenances fiscals. El consistori premiarenc congelarà les principals taxes i deixarà els tributs del 2009 per sota de l’IPC.

El ple de l’Ajuntament de Premià de Dalt celebrat dilluns 13 d’octubre va aprovar la modificació de les ordenances fiscals. El consistori premiarenc congelarà les principals taxes i deixarà els tributs del 2009 per sota de l’IPC.

IPC català

Durant el plenari, el regidor d’Hisenda, Josep Triadó, va assegurar que "som coherents amb el que sempre hem defensat, és a dir, que els impostos i taxes estiguin per sota de l’IPC interanual català”, fixat en el 4,8%.

Tributs

Així, els tributs més importants – Vehicles, Construccions, Instalacions i obres, l’Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana o l’IAE – quedaran congelats l’any 2009. Pel que fa a l’Impost de Béns Immobles (IBI), el tipus passa del 0,92 al 0,94, i la taxa de residus augmentarà igual que l’IPC.

Votacions

La modificació de les ordenances fiscals va comptar amb els vots favorables de l’equip de govern (CiU, ERC i PPC) i el vot en contra del PSC, a l’oposició.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris