dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar celebra la XIV edició dels Premis Butaca

premis_butxaca_280x87_02.jpgEl Premis Butaca 2008 celebren aquest dilluns 24 de novembre, a partir de les 10 de la nit, la gala de lliurament de guardons al Pavelló d’Esports de Premià de Mar. Enguany, 7.500 persones han participat en les votacions, un augment de més del 30% respecte l’edició 2007.

El Premis Butaca 2008 celebren aquest dilluns 24 de novembre, a partir de les 10 de la nit, la gala de lliurament de guardons al Pavelló d’Esports de Premià de Mar. Enguany, 7.500 persones han participat en les votacions, un augment de més del 30% respecte l’edició 2007.

Butaques d’Honor

La comissió dels premis, formada íntegrament per espectadors, lliura a més cada any alguns premis honorífics i de reconeixement a diferents professionals del teatre o el cinema. D’altra banda, en la gala de lliurament de premis es concediran les Butaques d’Honor als Germans Salvador – veterana empresa d’escenografia – per una vida dedicada al teatre; i al director Ricard Salvat, per la seva trajectòria artística.

Retorn a Premià

Les dues darreres edicions dels Premis Butaca es van celebrar a Viladecans i Mataró respectivament, i cada tres anys la gala torna a Premià de Mar, municipi que va veure néixer i créixer aquests guardons.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Premis Butaca

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris