divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar dóna suport al seu equip de vela adaptada

equip_vela_premia_280x87.jpgEl proper  cap de setmana, dies 20 i 21 de setembre, tindrà lloc a les aigües de Burriana (Castelló) el Campionat d’Espanya de Vela per a Invidents i Deficients Visuals. El Club Nàutic Premià hi participarà amb dues tripulacions formades per un grup d’invidents afiliats a l’ONCE.

El proper  cap de setmana, dies 20 i 21 de setembre, tindrà lloc a les aigües de Burriana (Castelló) el Campionat d’Espanya de Vela per a Invidents i Deficients Visuals. El Club Nàutic Premià hi participarà amb dues tripulacions formades per un grup d’invidents afiliats a l’ONCE.

Suport premiarenc

L’alcalde de Premià, Miquel Buch, va mantenir aquest dimecres una trobada amb aquests participants, als quals va voler donar el seu suport. Durant l’acte, Buch va traslladar a l’equip "l’orgull pel fet que el nom de Premià de Mar sigui present en aquest esdeveniment".

Vuitena edició

En el VIII Campionat d’Espanya de vela hi participen un total de 15 embarcacions de diferents comunitats. El port de Burriana acollirà aquesta competició per quart any consecutiu.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris