divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de mar entrega les claus dels pisos de protecció oficial

claus_580x180.jpgEl Centre Cívic de Premià de Mar acollirà aquest dijous, a partir de les 13 h., l’acte de lliurament de les claus dels 23 pisos de protecció oficial de Can Boter, en règim de lloguer. Un sorteig celebrat el passat 2 de juliol va assignar aquests habitatges entre un total de 115 sol·licituds acceptades.

El Centre Cívic de Premià de Mar acollirà aquest dijous, a partir de les 13 h., l’acte de lliurament de les claus dels 23 pisos de protecció oficial de Can Boter, en règim de lloguer. Un sorteig celebrat el passat 2 de juliol va assignar aquests habitatges entre un total de 115 sol·licituds acceptades.

Pisos de lloguer

L’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, assistirà a l’acte de la primera promoció de pisos de protecció oficial que es fa al municipi. La promoció consta de 23 pisos amb una superfície útil entre els 35,07 m2 i els 38,57 m2, per a un màxim de 2 persones.

Conveni Ajuntament-Generalitat

Els habitatges s’han pogut fer gràcies a un conveni subscrit entre l’Ajuntament de Premià de Mar i la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Medi Ambient i Habitatge. D’altra banda, un cop adjudicats els pisos, aquest departament farà un seguiment durant els anys que duri el lloguer per evitar qualsevol incidència.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris