dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar posa la primera pedra de la nova piscina

piscina_premia_280x87.jpgPremià de Mar va celebrar dissabte al matí l’acte d’inauguració de les obres de la nova piscina del municipi, amb la col·locació simbòlica de la primera pedra. El nou equipament està promogut per l’Ajuntament de Premià de Mar, el Club Natació Premià, l’Agrupació Mútua i la Federació Catalana de Natació.

Premià de Mar va celebrar dissabte al matí l’acte d’inauguració de les obres de la nova piscina del municipi, amb la col·locació simbòlica de la primera pedra. El nou equipament està promogut per l’Ajuntament de Premià de Mar, el Club Natació Premià, l’Agrupació Mútua i la Federació Catalana de Natació.

Noves instal·lacions

Les noves instal·lacions, que ocuparan uns 5.000 m2, s’ubicaran davant de l’actual piscina, a la zona de Capitans de Mar de Premià. La piscina tindrà 25 metres de llargada i disposarà de les últimes tecnologies; hi haurà una coberta de policarbonat, que permetrà un bon aprofitament tecnològic a l’hivern. També, a l’estiu, la coberta es podrà retirar per a deixar la piscina a l’aire lliure. D’altra banda, l’equipament comptarà amb sales de musculació, sala cardio, zona wellness, serveis mèdics, solàrium i zona d’aigües.

Pressupost i inauguració prevista

El conjunt de les actuacions compten amb un pressupost de 5 milions d’euros i la inauguració del nou complex està prevista per a la tardor del 2009.

Representacions

L’acte, que durant tot el matí va esdevenir una festa popular, va comptar amb la participació de l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch; càrrecs institucionals i representants de les empreses i entitats participants del projecte.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris