dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià posa en marxa els nous autobusos de la línia C-14

autobus_premia_280x87.jpgPremià de Mar i Premià de Dalt posen en marxa aquest dilluns els nous autobusos i la nova freqüència de pas de la línia C-14. A més, els nous vehicles públics estrenen imatge gràfica de la dissenyadora local Lali Rodríguez.

Premià de Mar i Premià de Dalt posen en marxa aquest dilluns els nous autobusos i la nova freqüència de pas de la línia C-14. A més, els nous vehicles públics estrenen imatge gràfica de la dissenyadora local Lali Rodríguez.

Línia de connexió

Així, els veïns dels dos municipis premiarencs tindran a la seva disposició una renovada línia d’autobús, amb un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest bus funcionarà ininterrompudament des de les 6.20 h. del matí fins a les 9 del vespre.

Nou recorregut

Els canvis introduïts en la línia C-14, que connecta Premià de Mar amb la població veïna de Premià de Dalt, consisteixen en la supressió de dues parades a Premià de Dalt, i una a Premià de Mar, la de Can Pou-Camp de Mar, per a garantir que cada 40 minuts hi hagi un autobús.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris